Löydät meidät Kalasatamasta, kivenheiton päästä metroasemalta, Yrittäjätalosta.

Löydät meidät n. 100 metrin päästä Kauppakeskus Redistä ja Kalasataman metroasemasta. Sijaitsemme Yrittäjätalossa, sisäänkäynti Hermannin rantatien puolelta.

Metrolla saapuminen

Metrolaiturin keskustan puoleisesta päädystä uloskäynti suoraan Hermannin rantatielle. Metrolaiturilta sisäänkäynti myös REDIn 3. kerrokseen, josta meille pääsee seuraamalla viittoja kauppakeskuksen 1. kerrokseen ja Hermannin rantatien puoleiselle uloskäynnille.

Autolla saapuminen

Maksuttomia kahden tunnin parkkipaikkoja löytyy muutamia lähikatujen varrelta, esim. Työpajankatu, Verkkosaarenkatu ja Vanha Talvitie. Lisää paikoitustilaa on kauppakeskus Redissä.

Ajoyhteydet Redin pysäköintiin ovat Hermannin rantatiellä, Työpajankadulla ja keskustasta tultaessa Junatien sillan alla.

Bussilla saapuminen

Bussit nro 56 ja 55 pysähtyvät Yrittäjätalon edessä Työpajankadulla, bussit 50 ja 59 kauppakeskus Redin ja metroaseman välissä Hermannin rantatiellä sekä bussit 58, 551 ja 16 Itäväylän pysäkillä. 

OSOITE
Hermannin rantatie 2B, 6.krs. 

00580 Helsinki


SÄHKÖPOSTI

toimisto(at)intoterveys.fi


PUHELINNUMERO

050 4645434

Ajanvaraus puhelimitse Ma-To klo 08.00-15.45. Toimisto ja puhelinajanvaraus on kiinni kesäperjantaisin.

Tavoitat meidät myös WhatsAppista numerolla 050 4645434. 

 
 
 

Ota meihin yhteyttä

Voit varata ajan netistä tai soittamalla numeroon 050 4645434. Puhelimitse voit myös kysyä palveluistamme ja asiakaspalvelija opastaa tarvittaessa ajanvaraukseen ja asiantuntijan valintaan liittyvissä asioissa.

Koulutuksiin ja koulutustilan vuokraamiseen liittyvissä asioissa voit joko soittaa meidän asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostia katri.masalin(at)intoterveys.fi.

Jos olet alan ammattilainen ja kiinnostunut olemaan osa INTO Terveys -tiimiä, ota yhteyttä daniel.selin(at)intoterveys.fi

Fysioterapiaopiskelijat voivat tiedustella työharjoittelupaikkaa nina.saarikivi(at)intoterveys.fi

Haluan että minuun ollaan yhdeydessä
 
 

Ilmainen

puhelinkonsultaatio

Mietitkö, mitä vaivasi kanssa pitäisi tehdä? Soita INTOn fysioterapeutille, niin saat neuvoja puhelimitse ja hoidon tarpeen arvioinnin (puhelun hinta vain pvm/mpm). Voit myös jättää soittopyynnön tai kysymyksesi Whats Appilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Puhelinnumeromme on 050 4645434. Vastaamme puheluihin arkisin klo 8-16.