Yhteistyökumppanit

 
 

Navisec

INTOssa on käytössä etäpalvelu, jonka avulla jaamme kuntouttavat harjoitusohjelmat asiakkaillemme ja joka mahdollistaa yhteydenpidon fysioterapeutin ja asiakkaan välillä hoitojakson aikana tai hoitojakson jälkeen, kun omatoiminen harjoittelu on suuremmassa roolissa.

 

NOSTE hyvinvointipalvelut

Noste hyvinvointipalvelut tarjoaa yrityksille työhyvinvointiin liittyviä palveluita, kuten Firstbeat -hyvinvointianalyyseja, tyky-päiviä, luentoja, workshopeja, työpaikkahierontaa jne.

 

Salli

Käytämme INTOssa työtuoleina Sallin satulatuoleja ja voimme lämpimästi suositella niitä myös sellaisille asiakkaille, joiden ajattelemme hyötyvän satulatuolin käytöstä. Sallin laadukkaissa tuoleissa on paljon säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat ergonomisen ja mukavan istumisen, vaikka olemmekin rakenteellisesti erimuotoisia.

 

Footbalance

INTOssa fysioterapeutti Daniel Selin tekee asiakkaille tarvittaessa yksilölliset Footbalance -tukipohjalliset. Käytössämme on Footbalancen Medical pohjalliset, jotka ovat tarkoitettu ammattilaisten käyttöön. Medical pohjallisissa on enemmän mahdollisuuksia muokkauksen ja tuennan suhteen verrattuna urheiluliikkeissä myytäviin kevyempiin versioihin.

 

Tempur

Myymme INTOssa Tempurin tyynyjä ja opastamme asiakkaitamme tyynyn valinnassa hyödyntäen Tempurin laajaa valikoimaa. Varsinkin niskakivusta ja päänsärystä sekä hampaiden narskuttelusta kärsiville henkilöille oikeanlaisella tyynyllä voi olla suuri merkitys oireiden lievittämisessä. Meiltä saat myös tyynyn koekäyttöön ennen ostopäätöstä!

 

klinik.fi

INTO löytyy nyt myös Klinik. fi -palvelusta. Klinik on verkkopalvelu, jonka avulla voit oppia tunnistamaan ja hoitamaan erilaisia oireita ja vaivoja sekä löytämään sopivimman terveysasiantuntijan läheltäsi ja tarpeidesi mukaan.

 

Gymstick

Aktiivisessa kuntoutuksessa ja terapeuttisessa harjoittelussa käytämme usein Gymstickin laadukkaita ja monipuolisia harjoitusvälineitä. Laajasta valikoimasta löytyy sopivat välineet sekä yleiseen harjoitteluun että tarkempaan hifistelyyn. INTOssa on myös myynnissä muutamia Gymstickin tuotteita, kuten foam rollerit, kuminauhat sekä hieronta- ja mobilisaatiopallot. Gymstickin sivuilla on myös kattavasti treenivideoita ja ohjeita välineiden käyttöön.

 

movement fysios

Vantaan Tikkurilassa pätevät kollegamme tarjoavat esimerkiksi personal training -palveluita ja ravintovalmennusta, joten voimme lämpimästi suositella näitä palveluita meidän siellä suunnalla liikkuville asiakkaillemme.

 

Kalasataman Apteekki

INTOn lähellä, kauppakeskus Redissä, sijaitsee Kalasataman apteekki, josta asiakkaamme saa helposti ja nopeasti lääkäreidemme määräämät lääkkeet sekä kivun hoidon ja toimintakyvyn tueksi esim. kylmäpakkauksia ja erikĺaisia tukia.

 

smly

 

LOJER

Käytössämme on Lojerin laadukkaat ja tarpeisiimme hyvin soveltuvat hoitopöydät.