Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja kivun hoitoon erikoistuneet ammattilaiset

 

OMT Fysioterapiasta saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, kuten niska- ja selkäkipuun, olkapäävaivoihin, nivelrikkoon, rasitusvammoihin ym. Lue lisää fysioterapia-palveluistamme!

Fysiatrian erikoislääkärimme auttavat sinua erilaisissa kiputiloissa, kun tarvitaan laaja-alaista näkemystä oireiden aiheuttajista, lääkityksestä sekä kuvantamis- ja kuntoutustarpeesta. Lue lisää fysiatriasta!

 

 

Psykologi

Psykologi%2BHelsinki.jpg

Milloin olisi hyvä hakeutua kipupsykologin vastaanotolle?

 

Yrityspalvelut

Ty%25C3%25B6terveys.jpg

INTO Terveyden uuden konseptin myötä eri ammattikuntien välinen yhteistyö paranee ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito tehostuu. Tämä tarkoittaa työntekijän näkökulmasta nopeampaa hoitoprosessia ja laadukkaampaa hoitoa ja työnantajan näkökulmasta kustannussäästöjä ja vähemmän sairauspoissaoloja.

 
 

 
fysioterapia%2Bhelsinki.jpg

Toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa, mutta tarvittaessa teemme konsultaatiokäyntejä myös yritysten omiin tiloihin tai työterveyshuoltoon yhteistyön parantamiseksi. Vuokraamme koulutustilaa myös ulkopuolisille koulutuksille.

 

Vastaanotto.jpg

Aukioloajat    

MA - TO 8-20

PE 8-16

LA sopimuksen mukaan

 
 
 

INTO Terveys on uusi, mutta kokenut ja alalla pitkään kaivattu terveysalan toimija, joka tuo yhteen eri ammattikuntien edustajat tekemään tiivistä yhteistyötä tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja -vaivoista sekä kivusta kärsivien ihmisten hyväksi.

INTO Terveydessä Helsingin Kalasatamassa työskentelee fysiatrian erikoislääkäreitä, OMT fysioterapeutteja sekä kipupsykologeja, jotka erikseen tai yhdessä huolehtivat siitä, että asiakas saa oikeanlaista apua oikeaan aikaan. Kaikki asiantuntijamme ovat pitkälle erikoistuneita ja motivoituneita tekemään parhaansa sinun ongelmasi ratkaisemiseksi. 
Meillä hoituu esim. päänsärky ja migreeni, niska-hartiavaivat, selkäkipu, polviongelmat ja rasitusvammat. Käsien puutumiset, olkapääongelmat ja pitkittyneet kiputilat. Voit tulla meille lääkärin lähetteellä tai ilman, ennen leikkausta tai sen jälkeen, joko kivun kanssa tai ennaltaehkäisevästi.

Meiltä saat myös lymfaterapiaa turvotusten ja kivun hoitoon, äitiysfysioterapiaa sekä yksilöllisiä tukipohjallisia.

Teemme läheistä yhteistyötä myös työterveyshuollon kanssa. Yhteistyön avulla kuntoutus saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti toteutettua ja ihmiset mahdollisimman nopeasti takaisin työhön. Tavoitteenamme on työ- ja toimintakyvyn parantaminen, sairaslomien lyhentäminen ja kipujen kroonistumisen ehkäisy riittävän aikaisella ja oikein kohdistetulla kuntoutuksella.


Me olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä!

 
 
 

Uusin bloggaus

 
 
 
 
Nimetön_panoraama1.jpg

Into Terveys Oy:n toimintaa ohjaavat arvot

INTO Terveys Oy on helsinkiläinen fysioterapeuttien ja lääkäreiden perustama ja omistama yritys. Idea omasta yrityksestä lähti tarpeesta tarjota asiakkaillemme ja työntekijöille paikkaa, jossa eri ammattikuntien edustajat tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaan eteen, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olemme kaikki mukana tässä projektissa rakkaudesta lajiin. Meille tärkeintä on asiakkaan hyvinvointi. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tämän saavuttamiseksi on henkilöstön ammattitaito ja hyvinvointi. Lentokoneessa ei turhaan opasteta laittamaan happinaamari ensin itselle, jotta sen jälkeen voi auttaa muita.

Toimintaamme ohjaa myös rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja suorapuheisuus. Nämä arvot auttavat meitä kommunikoinnissa asiakkaan kanssa ja henkilöstön kesken kun tavoitellaan parhaita hoitokäytäntöjä ja vastuunottoa kuntoutuksesta sekä asiantuntijoiden että asiakkaan taholta.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi haluamme tehdä yhteistyötä mahdollisimman monen tahon kanssa, myös kilpailijoidemme, sillä näkemyksemme mukaan tästä hyötyy asiakas ja koko terveydenhuoltoala.

Työnantajana pyrimme luomaan yhteisöllisen ja joustavan työpaikan, jossa asiantuntijuutta arvostetaan. Korostamme ammattikuntien välistä yhteistyötä, jossa hyödynnetään jokaisen ammattilaisen omia vahvuuksia.