Ajanvaraus

 

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 050 4645434.

Etkö ole varma, miten vaivaasi kannattaisi hoitaa?

Soita maksuton konsultaatiopuhelu fysioterapeutille (pvm/mvm). Fysioterapeutti kartoittaa tilanteesi ja tekee hoidon tarpeen arvioinnin. Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 numerosta 050 4645434.

Varatun ajan muutokset ja peruutukset 24 tuntia aikaisemmin. Muussa tapauksessa veloitamme hinnaston mukaisen hinnan. 

Lue alapuolelta lisää fysioterapia-, psykologi- ja fysiatrian palveluistamme ja tee ajanvaraus.

 
 
 
fysioterapia-ajanvaraus-helsinki.jpg

Fysioterapeutti

Voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaa aika fysioterapeutille, mikäli haluat helpotusta kipuun, jäykkyyteen tai puutumiseen. Tai mikäli haluat harjoitusohjeet, joiden avulla parannat liikkuvuutta, vahvistat lihaksia tai opit hallitsemaan kehoasi paremmin. Täältä löydät Helsingin terävimmät terapeutit; OMT fysioterapeutit, tukipohjallisten tekijän, äitiysfysioterapeutin, lymfaterapeutin, käsivammojen asiantuntijan sekä kipufysioterapian erikoisasiantuntijan.
Lue lisää fysioterapiasta

 
 
ajanvaraus-psykologi-helsinki.jpg

Erikoispsykologi

Oletko pohtinut, miten stressi tai unihäiriöt vaikuttavat kipuun? Aiheuttaako kipu pelkoa ja ahdistusta?

Fysioterapeutin ja psykologin yhteistyön avulla saadaan sekä kehon että mielen lukot auki ja saat eväitä sekä kehon huoltoon että henkisiin haasteisiin.

Lue lisää kipupsykologiasta

ajanvaraus-erikoislaakari-helsinki.jpg

Fysiatrian erikoislääkäri

Varaa aika fysiatrille, mikäli haluat tavata lääkärin, joka tutkii sinut perusteellisesti ja kertoo, mistä oireesi johtuvat, arvioi lääkitys- ja kuvantamistarpeen sekä suunnittelee sinulle optimaalisen hoidon.

Fysiatrilta saat lausunnot, lähetteet ja reseptit, työkyky- ja kuntoutusarviot.
Lue lisää fysiatriasta

 

 

Löydät meidät Kalasatamasta

Ajanvaraus fysioterapeutille Helsingin kalasatamassa

INTO Terveyteen Helsingin Kalasatamaan pääsee kätevästi metrolla. Metroasemalta on vain n. 100m kävelymatka. Sijaitsemme Yrittäjätalossa osoitteessa Hermannin rantatie 2B, 6.krs, Helsinki (sisäänkäynti Hermannin rantatien puolelta). Autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa kadun varteen tai kauppakeskus Redin parkkihalliin, jossa on maksuton 4h pysäköinti.

Fysioterapia ajanvaraus onnistuu sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta tai puhelimitse numerosta 050 4645434. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-16.